Oamenii din umbra candidaţilor la Primăria Iaşi

aprilie 2, 2008 at 9:25 pm Lasă un comentariu

Candidaţii la Primăria Iaşi şi oamenii din spatele lor este titlul unui articol apărut acum câteva zile în Evenimentul Zilei, articol ce aducea în prim plan oamenii din spatele campaniilor electorale pentru Primăria Iaşi. Momentan cunoaştem canditaţii pentru funcţia de primar, dar nu mulţi ştiu că în spatele lor “se ascund” unii dintre cei mai cunoscuţi consilieri de imagine. Indiferent că e vorba de Irina Schrotter, Dumitru Oprea, Gheorghe Nichita sau Cristian Adomniţei, toţi au plătit sume cu multe zerouri pentru a obţine sprijinul unora dintre cei mai renumiţi cosilieri.

Irina Schrotter, candidat independent pentru fotoliul de primar, este susţinută de soţii Adriana şi Claudiu Săftoiu. PDL l-a desemnat drept candidat pentru Primăria municipiului Iaşi pe europarlamentarul Dumitru Oprea. De campania electorală a acestuia se ocupă Felix Tătaru, cel care a lucrat şi pentru campania lui Traian Băsescu.

În ceea ce priveşte campania lui Gheorghe Nichita, conform articolului din Evenimentul Zilei, ar urma să fie coordonată de Doru Tompea, liedrul organizaţiei municipale PSD. Momentan informaţia este infirmată de către Doru Tompea, care susţine că Radu Popescu, directorul revistei IS-24-FUN, este cel ce va conduce campania electorală a actualului primar. PNL-ul, reprezentat pentru fotoliul de primar de către Cristian Adomniţei, nu vorbeşte despre „ajutorul” unei firme de consultanţă, bazându-se pe specialiştii din cadrul partidului.

La Iaşi, campania electorală a început de mult timp, cu toate că startul oficial urmează să fie dat pe data de 2 mai. Până atunci, pretendenţii la funcţia de primar au început deja aşa-zisele „campanii de informare”. Au apărut outdoor-uri, mesh-uri, calendare şi au avut loc renumitele „întâlniri cetăţeneşti”. Sunt curioasă cum vor evolua aceste campanii, pe ce strategii se vor baza şi care este părerea ieşenilor despre candidaţi.

Reclame

Entry filed under: Campanie electorală Iaşi. Tags: , , .

Nominalizări la European Sabre Awards 2008

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Feeds

RSS joburi in maketing

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

%d blogeri au apreciat asta: